Generalforsamling 2024

Generalforsamling 2024

Så er dato og sted klar til generalforsamlingen 2024.

I år bliver det mandag d. 29. april kl. 19.00 ved Hotel Nyborg Strand.

Detaljer og udkast til dagsordenen kan ses her: https://grf-skovparken.dk/generalforsamlinger/generalforsamling-2024/

Da vi skal melde antal gæster ind hos Nyborg Strand, så vi hverken mangler plads eller betaler for tomme pladser, har vi en begrænsning på 1 medlem per husstand.

Derfor vil der også være en tilmeldingsfrist i år – tilmeldingsfristen er 22. april 2024.

Tilmelding kan ske på hjemmesiden. Log ind ved at trykke på Log ind i øverste højre hjørne – det er samme login som Selvbetjeningen. Vejledning kan findes her.

Derudover kan I også tilmelde jer ved at aflevere en seddel i pakkepostkassen ved Antennehuset, med overskriften “Tilmelding til generalforsamling 2024”, med adresse og medlemsnummer på.

Antennehuset ligger i den orange cirkel på kortet til venstre og pakkepostkassen kan ses på billedet til højre:

Denne tilmelding skal være i pakkepostkassen senest den 22. april 2024.

OBS: Fristen for indsendte forslag fra medlemmerne er per vedtægterne fredag d. 1. marts 2024. Hvis forslaget er noget der giver udgifter for foreningen, skal der være et overslagsbudget med fra relevant firma, for at forslaget skal kunne endeligt godkendes på generalforsamlingen. Forslag sendes til sekretaer@grf-skovparken.dk.

Vi håber på at se så mange af jer som muligt. Husk at prikke til jeres naboer og bekendte i området for at høre om de skal med og om de har brug for en kørelejlighed – det er ikke alle der selv har mulighed for at køre, og så er selskab altid hyggeligt.