Introduktionstilbud på internet – halv pris

Introduktionstilbud på internet – halv pris

Vi synes selv at Skovparkens internet er et godt og stabilt produkt til en meget god pris – og det vil vi gerne have lov til at vise alle beboerne i Skovparken! Jo flere der benytter det, jo bedre og billigere kan vi gøre det for os alle sammen.

Derfor: Hvis du ikke har en internetforbindelse hos Skovparken pt., så kan du tilmelde dig og få halv pris de første 3 måneder, med en abonnementsbinding på 6 måneder. Priserne vil derfor de første 3 måneder være:

50 Mbit: 64,5 kr. pr. md   –   150 Mbit: 84,5 kr. pr. md   –   500 Mbit: 104,5 kr. pr. md.

Trådløs router medfølger naturligvis og hvis du vælger 500 Mbit forbindelsen, medfølger også en trådløs mesh enhed, som er brugbart til større hjem for bedre wi-fi dækning i udkanten af huset. I mindre hjem anbefaler vi ikke brug af mesh enhed, da det kan forstyrre signalet. Derudover får alle nye tilmeldte også et gratis teknikerbesøg, så du kan være sikker på at din forbindelse kører som den skal. 

Tilmelding sker via https://mit.grf-skovparken.dk og alle detaljerne findes på https://grf-skovparken.dk/priser-og-indhold/. Oprettelsen er gratis og rabatten bliver tildelt efter bestillingen. Efter bestilling kontakter vi jer ang. information om tilslutning.

Hvis du har spørgsmål inden du bestiller, er du naturligvis velkommen til at tage fat på os gennem vores kontaktformular: https://grf-skovparken.dk/kontakt/