Bestyrelsens forslag trækkes tilbage

Bestyrelsens forslag trækkes tilbage

Kære Skovparken

Som mange af jer nok har fulgt med i, har forslaget omkring et evt. beboerhus givet en heftig debat med en skarp retorik.

Bestyrelsen har besluttet sig for at trække forslaget om et beboerhus tilbage, som skulle været vendt på generalforsamlingen den 29. april. Dette gør vi, da vi ikke ønsker at fremsætte et forslag, der tydeligvis skaber så meget splid i vores lokalsamfund. Yderligere gør vi det af hensyn til bestyrelsens ve og vel, som er drevet af frivillig arbejde.

Skulle denne ændring betyde at jeres husstand alligevel ikke ser nogle grund til at deltage, så vil vi gerne bede jer om at huske at afmelde igen til generalforsamlingen på https://grf-skovparken.dk/medlemsside/ eller ved at sende en e-mail til antenne@grf-skovparken.dk

Forslaget omkring Avlsgården ønsker vi i bestyrelsen ikke at stille, det har været overvejet tidligere. Avlsgården, som består af flere bygninger, hvor flere af dem ikke er relevante for et beboerhus, er desværre i meget dårlig stand, hvor der bl.a. skal skiftes et muligt asbesttag på hallen og hovedbygningen har en dårlig ydermur. Det vil blive en for stor økonomisk udgift at sætte i stand, samt efterfølgende drive.

Mvh.

Bestyrelsen