Opdatering på TV, e-mail og TV-boks

Opdatering på TV, e-mail og TV-boks

Lidt blandet nyheder om  e-mailadresser, Kanal Fyn og Allente TV-boks. Dette bliver også sendt ud på nyhedsbrev og på Facebook.

Husk adgang til gamle e-mailadresser stopper

Hvis din e-mailadresse ender på @cdnet.dk, @skovparknet.dk, @skovparkennet, @stofanet eller @galnet.dk, så mister du din adgang til disse meget snart, da Stofa lukker for adgangen til dem inden for kort tid.

Vi anbefaler at man får opsat en anden e-mailadresse, f.eks. hos Gmail, læs mere om dette her: https://grf-skovparken.dk/ofte-stillede-spoergsmaal/ under diverse.

Husk også at få skiftet den adresse i har registeret på https://mit.grf-skovparken.dk til den nye e-mailadresse. Efter man er logget ind, klikker man på ”Mine oplysninger”, hvor der er mulighed for at skifte den registeret e-mailadresse.

Status på Kanal Fyn og Tegnsprogskanalen

Kanal Fyn, som også indeholder tegnsprogskanalen hver dag imellem kl. 17 og 21, er lige på trapperne. Der kommer en udmelding om et par dage, når den er klar.

Status på problemer med Allente TV-boks

Efter meget test, både hos os selv og ude ved folk, der har været så venlige at vise os problemerne, og tak for det. Så kunne leverandøren af tv-boksen konstatere en fejl i deres opsætning, som har være med til at skabe de her problemer for os. Denne fejl bliver rettet i løbet af uge 22, og lige så snart det er rettet, så skal vi nok gøre opmærksom på det. Arbejde med forslag til forbedringer af Playmaker til Allente, forsætter naturligvis.

Problemer med Internet adgang på hvide modems

Som vi har skrevet ud om et par gange, så opstod der en fej i opsætningen for nogle adresser, på de hvide modems den 19. maj. Firmaet vi samarbejder med der står for opsætningen af de modems, lavede en fejl som skabte de problemer. De har fået skæld ud, at det er naturligvis ikke godt nok og de forsikrer om at det ikke sker igen. Årsagen og problemet er løst, men hvis der skulle gemme sig nogle derude, som stadigvæk oplever problemer, så tag fat i supporten med det samme på 39 39 02 70 – tast 1, så skal de nok få det løst.