TV & Internet

TV, Internet, Webmail og IP-telefoni

Skovparkens Antenneforening samarbejder med Stofa om levering af TV, Internet og IP-telefoni. Stofa står ligeledes for service af vores antenneanlæg.

Bredbånd
BB

En hurtig forbindelse med flere fordele
Stofa Bredbånd er mere end bare billigt internet. Du kan få en hurtig og stabil forbindelse til ethvert behov – uanset om du bare vil tjekke mails og læse nyheder, eller om du vil hente store filer og film på få sekunder. Du får også en masse fordele. Tag for eksempel dine tv-kanaler med dig, og se dem på WebTv med din computer, tablet og smartphone*. Du har også mulighed for et billigt abonnement på Stofa Telefoni og meget mere.

Stofa Bredbånd uden tv tilbyder vi endnu ikke i hele landet, men kun i udvalgte områder. Du skal derfor indtaste din adresse, så vi kan se, om du bor på en adresse, hvor du kan få bredbånd uden at bestille tv fra os.

Mobil
Mobil

Spar med Stofa Bredbånd
Har du også Stofa Bredbånd får du op til 30 kr./md.* samlerabat på Stofa Mobil. Vælger du samtidig mellem eller stor mobilabonnement giver vi dig dobbelt op på data.

Del dit abonnement
Vælger du mellem eller stor mobilabonnement kan du dele dit abonnements indhold med op til tre andre. Du kan også vælge at oprette et ekstra simkort, som kan bruges til en tablet eller til en ekstra mobiltelefon.

Stofa til Stofa
Med Stofa til Stofa har du fri tale, SMS og MMS til andre med Stofa Mobil. Begge skal befinde sig inden for Danmarks grænser.

Smart TV
SMTV

Se hvad du vil, når du vil med Stofa SmartTv
Med Stofa SmartTv får du en lang række muligheder for at se lige præcis de programmer, der passer dig, når det passer dig. Med StartForfra kan du sætte dit yndlingsprogram på pause, hvis det pludselig ringer på døren. Fik du ikke set et program er det godt at vide, at du kan gå helt op til 48 timer tilbage i tiden og starte, pause og spole i de fleste programmer med StartForfra+.

Stofa SmartTv giver også adgang til en masse spændende programmer og underholdning til både børn og voksne i arkivet DR TV. Shoppen på Stofa SmartTv er fyldt med premierefilm, så du ikke behøver ærgre dig over film, du ikke fik set i biografen – du lejer dem bare hjemme fra sofaen, når du har lyst.
Med Stofa SmartTv får du også FritValg, hvor du kan tilkøbe præcis de tv-kanaler, du vil se.

WebTv
Skaerme

Stofa WebTv til din tablet, smartphone eller computer– når du vil, og hvor du vil. Du har fri adgang til at se kanalerne i din tv-pakke overalt, når du har bredbånd og tv fra Stofa. Så kan du se nyheder, når du sidder i bussen, står i kø i supermarkedet. Og du kan følge med i din yndlingsserie, når toget er forsinket, eller hvis du er i sommerhuset.

Telefoni
Telefoni

Hvorfor vælge Stofa Telefoni?

Du er altid garanteret en stabil telefonforbindelse til en lav pris. Det er ikke nødvendigt at installere et ekstra stik for at få billig telefoni hos os.

Du kan betale for telefoni hos Stofa på to måder: Enten kan du betale en fast pris pr. måned uanset dit forbrug Telefoni FastPris, eller du kan vælge kun at betale for dit faktiske forbrug med Telefoni Forbrug. I begge tilfælde får du telefoni i den absolut billige ende.

Hvorfor vælge Stofa Telefoni:
Behold dit nuværende telefonnummer
Du får vis nummer, viderestilling og telefonsvarer
Vælg mellem Telefoni Fast Pris og Telefoni Forbrug
Ved problemer med TV-signal, Internetforbindelse, Stofa-Webmail eller IP-telefoni kontaktes Teknisk Support.

Alternativt kan bestyrelsen kontaktes hvis problemet rammer flere husstande samtidigt.

Kundeservice – 88 30 30 30     Chat direkte med kundeservice – Klik her

Alle hverdage mellem kl. 0800 – 1900 Lukket i weekender og helligedage.
Svare på alle spørgsmål vedr. produkter, regninger, viderstilling til support m.m.

Teknisk support –  88 30 30 20   Chat direkte med Teknisk Support – Klik her

Alle dage mellem kl. 08:00 – 22:00
Juleaftensdag mellem kl. 08:00 – 18:00
Nytårsaften mellem kl. 08:00 – 18:00
Inden du ringer til Support, beder vi dig have dit kundenummer eller SignonID parat.

Information vedrørende tilslutningspligt til Antenneforeningen Skovparken: klik her